Glavna stranaO namaReferenc listaKontaktDokumentacija

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

O nama


Fittich s.a. d.o.o. inženjering i proizvodnja protivpožarnih i alarmnih sistema za zaštitu osoba, objekata i informacija, trgovina i usluge - Subotica

"Fittich grupa" se bavi elektrotehničkim sistemskim rešenjima, tehničkom zaštitom materijalnih dobara, na visokoprofesionalnom nivou. "FITTICH SA" iz Švajcarske, je matična firma grupacije Fittich, koja je osnovana 1983. godine. Kao učesnik ove grupe, "Fittich S.A." iz Subotice je osnovana 1990. godine.

"Fittich S.A." se bavi:


o Signalizacijom požara,
o Signalizacijom provale,
o Video nadzorom,
o Kontrolom prisustva,
o Detekcijom gasa,
o SOS sistemima,


Naši sistemi su jedinstvenog, ekskluzivnog dizajna, razvijeni i testirani da zadovolje najviše standarde. Odlikuje nas inovativnost, znanje i vizija o budućnosti, što nas stavlja ispred konkurencije. Vođeni smo znanjem o proizvodima i potrebama kupaca, na čije zahteve uvek odgovaramo, kako u sadašnjosti tako i u budućnosti. Zahvaljujući direktnim kontaktima sa proizvođačima "Fittich"-ove opreme, ne samo što razvijamo kvalitet već upotrebljavamo i nove tehnologije i tako stalno unapređujemo postojeću i novu opremu. Takođe, nudimo rešenja i za najekstremnije zahteve okoline sa specijalnim rešenjima zaštite.

Filozofija "Fittich S.A." firme:

"Fittich"-ova oprema je specijalizirana da odgovori na rešenje realnih problema. Naš cilj je, da u zavisnosti od zahteva korisnika, dajemo jedinstvena rešenja korišćenjem najnovijih tehnologija i originalnih rešenja za konkretne situacije zaštite. Upravo zbog osluškivanja potreba kupaca, možemo ponuditi najbolje proizvode i uslugu. Kontinuelno investiramo u kvalitet i to ćemo nastaviti i u budućnosti. Naši uređaji imaju ateste najpoznatijih institucija (VdS, LPC, UL, ULC,....), odnosno ISO 9000 seriju sertifikata pomoću kojih nastavljamo poslovati bez granica.


Efikasnost i efektivnost:

Firma "Fittich S.A." je u okviru Fittich grupacije, sa svojim uređajima vrhunskog kvaliteta i inženjerskim uslugama postala i priznata je u Istočno Evropskim zemljama, a u nekoliko zemalja je postala i vodeća firma u oblasti tehničke zaštite. Naša tehnologija se odlikuje dobrim odnosom u kombinaciji sa proizvodnim troškovima, pa su u tom smislu uređaji dizajnirani da budu instalirani i da Vi i ne razmišljate o njima. Troškovi održavanja su svedeni na minimum, a uvek u slučaju problema postoji ekipa koja izlazi na uviđaj i pruža neophodne usluge. Sistemi su veoma laki za instalaciju, programiranje i upotrebu. Jednostavna instalacija je odraz naše sofisticiranosti. Sistemi su prilagođeni da se mogu, ukoliko je neophodno, proširiti i obogatiti informacijama prema potrebama.
Svi gore navedeni sistemi, se dakle mogu integrisati u jedan celovit inteligentan sistem, "Menadžment Sistem" tako da na jednom mestu imamo sve, bez nepotrebnog administriranja.

Fittich s.a. d.o.o. inženjering i proizvodnja   protivpožarnih 

i alarmnih sistema za zaštitu osoba, objekata i informacija,

trgovina i usluge - Subotica