FőoldalRólunkReferenciákElérhetőségDokumentáció

 

 

 

 

 
 


A Fittich cégcsoport a professzionális elektronikus vagyonvédelem területén nyújt magas szintû rendszer-megoldásokat. A svájci székhelyû Fittich AG a Fittich csoport anyavállalatként 1983-ban, a szabadkai Fittich S.A. d.o.o. leányvállalataként 1990-ban jött létre.

Az elmúlt években a cégcsoport kimagasló minõségû termékeivel és mérnöki-mûszaki szolgáltatásaival közép- és kelet Európa szerte elismerté, meghatározóvá, több országban piacvezetõvé vált, így már 18 országban, több mint 40 irodában több mint 400 állandó alkalmazottal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Fittich S.A. d.o.o. fennállása óta különösen nagy hangsúlyt fektet a szakértelem magas szintjének megtartására, így mérnökeink rendszeresen részt vesznek a svájci továbbképzõ központban és különbözõ gyártóknál megtartott tanfolyamokon.

Gyártóinkkal kialakult szoros, közvetlen kapcsolat és a folyamatos továbbképzés teszi lehetõvé számunkra azt, hogy a legújabb fejlesztési eredményeket felhasználva ne csupán általános, de extrém körülmények között speciális rendszermegoldásokkal is szolgáljunk.

Termékeink a legnevesebb minõsítõ intézetek (VdS, LPC, UL, ULC, stb.), valamint az ISO 9000-es sorozat megfelelõ minõségbiztosítási tanúsítványaival rendelkeznek.

Célunk továbbra is az, hogy a piaci igények és mûszaki fejlesztések tendenciáit követve és befolyásolva precíz, megbízható, ötletes, innovatív válaszokat adjunk a felmerülõ kérdésekre.

Rólunk

Fittich s.a. d.o.o. inženjering i proizvodnja   protivpožarnih 

i alarmnih sistema za zaštitu osoba, objekata i informacija,

trgovina i usluge - Subotica